JOUW DROOMJURK VOLLEDIG OP MAAT

Als je dit leest, weet je vast wel dat in onze Bridal House het mogelijk is om jouw trouwjurk te huren of te kopen. Indien een koopjurk in jouw budget valt, lees zeker verder.

Of je nu vanaf je 12 al droomt van je trouwjurk en de exacte specificaties weet, of je hebt er nooit over nagedacht totdat je plots een verlovingsring rondom je vinger had.

Wat jouw gevoel bij een trouwjurk ook is. Het kan een spannend, stressvol en onbekend proces zijn. Je hebt er tenslotte waarschijnlijk nog nooit één geprobeerd, en het is waarschijnlijk het duurste kledingstuk dat veel vrouwen ooit zullen kopen, dus het kan zeker aanvoelen alsof de druk er is tijdens het Bridal shoppen. Bovendien zet je jurk de toon voor de bruiloft als geheel, of het nu gaat om een ​​grootse balzaal-affaire of een intiem feest. All eyes are on you!

Het kan ook aanvoelen alsof er een geheel nieuwe taal moet worden gedecodeerd: tule, A-lijn, sissi jurken, zeemeermin effect, bustier, off-shoulder jurken, bootlijn jurken en ga zo maar voort. Bovendien doen meer bruiden, meerdere jurken aan. Een jurk voor de gemeente en een jurk voor het feest. Wat je al helemaal in de war brengt.

Met alle ogen op je gericht, en niet te vergeten foto’s die je voor altijd bewaart, wil je er natuurlijk perfect uitzien op je grote dag. Maar wat betekent perfect voor jou? Voor sommige bruiden is een droomjurk een extravagante baljurk die in een Disney film past. Voor anderen is het een sexy, strakke mermaidjurk die iedereen haar rondingen laat waarderen, of een look die haar voldoende beweging geeft om op de dansvloer te kunnen komen. 

Bij SHE Bridal House is alles mogelijk. SHE bestaat nu bijna 4 jaar en in de winkel hangen alle sample jurken die overigens ook verhuurjurken zijn. Indien je een verhuurjurk hebt gepast en deze ook effectief wilt kopen. Wordt deze jurk volledig op jouw maat gemaakt nieuw van een rol stof. We nemen je afmetingen en we bestellen jouw persoonlijke jurk.  Dit maakt het dus ook dat je een jurk volledig naar jouw smaak kan aanpassen.

Dus indien je een jurk hebt gepast maar toch nog iets anders graag ziet, aarzel niet om zo transparant mogelijk te zijn met je bruidsstyliste. Wij helpen je namelijk graag verder in het verwezenlijken van jouw trouwjurk, en we vertellen je graag wat er wél en niet mogelijk is. Vind je jurk A heel mooi maar is de sleep te kort? Geen probleem, we kunnen deze helemaal aanpassen naar jouw wens. 

Vind je niet helemaal de stijl terug in de winkel? Dit is ook geen probleem, met een beetje fantasie, creativiteit en vertrouwen in ons Bridal House, ontwerpen we graag je bruidsjurk van nul. We tekenen graag je jurk uit, zodat je exact weet wat je kan verwachten, je kan een sample aanvraag van de stoffen doen en we betrekken je volledig in het gehele proces. We raden aan om zeker 6maanden op voorhand jouw jurk te bestellen. We hebben ook spoedprocedures voor bruidjes die last minute nog een jurk wensen te maken op maat. Eerlijkheid en transparantie is het belangrijkste in het kopen van een trouwjurk. 

Lees hier meer tips bij het kopen van jouw koopjurk

Recente bridal posts

JOUW DROOMJURK VOLLEDIG OP MAAT

Als je dit leest, weet je vast wel dat in onze Bridal House het mogelijk is om jouw trouwjurk te huren of te kopen. Indien een koopjurk in jouw budget valt, lees zeker verder.

15 SNELLE TIPS VOOR JE BEGINT MET PLANNEN

Naast een trouwjurk kiezen, moet je ook een volledige trouwfeest plannen. Je geeft letterlijk het feest van je leven. Weet waar je rekening mee moet houden en lees hier 15 belangrijke tips om jouw trouw vlotter te plannen.

BASIC Q&A’S VÓÓR JE JOUW DROOMJURK KOOPT

Ik kan het raden, je hebt waarschijnlijk -yes- gezegd tegen de liefde van je leven maar nog geen -yes to the dress-. Een trouwjurk kopen is een hele inspanning. Hieronder vind je enkele vragen die hoogstwaarschijnlijk al door jouw hoofd zijn gespookt…